Är du ute efter en egen hoppborg eller discotält?

Hoppborg Sandy pink

Den rosa hoppborgen är en perfekt tillägg till barnkalaset, familjedagen eller andra festliga tillställningar. Hoppborgen är tillverkad av högkvalitativt material för maximal hållbarhet och säkerhet. Den rosa färgen och den roliga designen lockar barn i alla åldrar att hoppa och leka med sina vänner. 

Typ: Hoppborg

Färg: Rosa, vit, svart, blå, mm

Mått: Tillverkas efter dina mått 

Pris: Enligt Offert

Discotält

Ett discotält är en perfekt lösning för evenemang där man vill skapa en festlig atmosfär med dans och musik. Tältet är dekoreras med färgglada ljus och andra dekorativa element som skapar en discoliknande miljö. Inuti tältet kan man installera ljudsystem och ljusutrustning för att skapa den perfekta feststämningen. Discotältet tillverkas i olika storlekar, så de kan anpassas till både mindre och större evenemang. Tältet kan monteras utomhus eller inomhus och är en perfekt lösning för alla typer av evenemang, inklusive företagsfester, studentfester, bröllop och mycket mer.

Typ: Uppblåsbart tält

Färg: Svart

Mått: 4,5x5m eller eget mått!

Pris: Enligt Offert

Hoppborg Lucas

Den svart-röd-vita hoppborgen är en imponerande syn på vilken som helst fest eller event. Tillverkad av högkvalitativt material för maximal hållbarhet och säkerhet, kommer den att hålla barnen underhållna i timmar. Den stora hoppborgen ger gott om plats för flera barn att hoppa och leka samtidigt och den färgglada designen kommer att locka till sig alla barns uppmärksamhet. 

Typ: Hoppborg

Färg: svart, röd, vit

Mått: tillverkas efter dina mått

Pris: Enligt Offert


Discodome, Lounge

Den uppblåsbara iglon är en perfekt lösning för evenemang som sträcker sig långt in på natten. Den är utformad för att skapa en mysig och intim atmosfär för gästerna, samtidigt som den är tillräckligt rymlig för att rymma dansgolv och ljud- och ljusutrustning för en disco. Med sin unika form och moderna design kommer den att dra uppmärksamhet och skapa en minnesvärd upplevelse för alla. Tack vare sin uppblåsbara konstruktion är det enkelt att montera och demontera.

Typ: Uppblåsbart tält

Färg: Enligt önskemål 

Mått: tillverkas efter dina mått

Pris: Enligt Offert


Vi levererar hoppborgar och uppblåsbara tält efter dina önskemål, hör av dig till oss med dina tankar och idéer!